BAKAN GÜNDOĞDU’YU AĞIRLADI!

BAKAN GÜNDOĞDU’YU AĞIRLADI

Milli Eğitim (MEB) Bakanı Nabi Avcı, Gündoğdu Holding-Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Gündoğdu ile Danışmanlar Kurulu Başkanı ve Devlet eski bakanlarından Işın Çelebi’yi makamında ağırladı.
Gökhan Gündoğdu, nezaket ziyaretinde bulundukları Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı’ya Adana Gündoğdu Koleji (AGK) ve bünyesinde ki dünya markası eğitim kurumlarını ve başarılarını anlatırken Avcı’yı Adana’ya davet etti.
AVCI “GÜNDOĞDU BENİ GURURLANDIRDI”
Samimi bir ortamda geçen görüşmede Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, yakın arkadaşı olan eski Bakanlardan Işın Çelebi ve Gökhan Gündoğdu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Adana’dan dünya markası olmuş bir okulumuzun çıkması Milli Eğitim Bakanı olarak beni hayli gururlandırmış ve mutlu etmiştir. Ülkemizin eğitimde en iyi yere gelmesi için Bakanlık olarak çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. En kısa zamanda Adana’ya gelerek Gündoğdu Koleji’ni ziyaret etmek istiyorum” dedi.
BAKANIMIZ BİZE MORAL VE GÜÇ VERDİ
Gündoğdu Holding-Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Gündoğdu ise “Milli Eğitim Bakanımız Sayın Nabi Avcı beye bizi ağırladıkları için tüm Adana adına teşekkür ediyoruz. İşimiz eğitim ve bunu en iyi şekilde yapmak için gayret ediyoruz. Sayın Bakanımızın övgü dolu sözleri işimizi en iyi yapma hususunda bizlere büyük moral ve güç vermiştir. Çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
Share on Google Plus

About Adsız

Biz, Adana Gündoğdu Koleji dijital gazete ekibiyiz. Tüm soru ve önerilerinizi sayfamızda bulunan İletişim Menü başlığından bize ulaştırabilirsiniz. Dilerseniz, "Email ile abonel olun" bölümü ile haberlerimizi ve bültenlerimizi günlük mail olarak alabilirsiniz.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder