GÜZELLİK TAVSİYELERİ

Merhaba
Size cilt bakımıyla ilgili bazı şeyler yazacağım.
Ama cilt bakımına ihtiyacınız yoksa bunu istediğinizle paylaşabilirsiniz.

SOFRADAN GELEN GÜZELLİK
Yaz yaklaşıyor, kendini hazır etmek isteyenler ve pırıl pırıl bir bronz tene sahip olmak isteyenlere dikkat; havuç yiyin. Çıtır çıtır, rendelenmiş veya pişmiş... Size faydası dokunabilir. Ayrıca havuçtaki E ve C vitaminleri cildinizi korur ve rüzgarın, yağmurun-yazın yağmur olmasa bile- etkilerine karşı güçlendirir.
Ayrıca su da cildinizi nemlendirir.
ŞİPŞAK YÜZ TEMİZLİĞİ
Yüzünüzü ölü deriden ve biriken tozlardan temizlemelisiniz. Bir yemek kaşığı esmer şekerle yarım yemek kaşığı zeytinyağını karıştırın. Bunu yüzünüze ve boynunuza parmak uçlarınızla hafifçe yayın sonra ovmadan hemen yıkayın. Aman dikkat! Bu işlemi çok sık yapmayın, cildinizi tahriş edebilirsiniz.
EV YAPIMI GÜZELLİK MASKESİ
Çabuk tarafından nemlendirici bir maske yapmak için olgun bir avakadoyu çatalla ezin. Bu ezmeyi önceden güzelce temizlediğiniz yüzünüze(şipşak temizlemeden sonra değil sanırım)uygulayın. 5 dakika beklettikten sonra , soğuk suyla yıkayın. Avokadodaki yağlar deriyi nemlendirir.


 BU ARADA HERKESİN 29 ŞUBATINI KUTLUYORUM




KAYNAK

Meraklı ve becerikli kızlar için elkitabı-mavi bulut yayınları
Share on Google Plus

About Adsız

Biz, Adana Gündoğdu Koleji dijital gazete ekibiyiz. Tüm soru ve önerilerinizi sayfamızda bulunan İletişim Menü başlığından bize ulaştırabilirsiniz. Dilerseniz, "Email ile abonel olun" bölümü ile haberlerimizi ve bültenlerimizi günlük mail olarak alabilirsiniz.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder