İşinizi Kolaylaştıran Ev Aletleri

İşininzi Kolaylaştıran Ev Aletleri
Makarna Tenceresi
Makarna düşkünleri için bu tencere oldukça kullanışlı olacaktır. Tencereyi farklı yapan ise sağ tarafındaki süzgeçli kapağı sayensinde süzmesi dahada kolay.
Profesyonel Çok Fonksiyonlu Doğrayıcı
Üç hız ayarı ve 4 değiştirilebilir bıçağı olan bu aleti havuçtan soğana her sebze için kolaylıkla kullanabilirsiniz. Ölçme kabı ne kadar doğradığınızı göremeye yardımcı olur ya da isterseniz doğradıklarınız kullanacağınız alana dökülsünler diye ayırabilirsiniz
Kolay Ananas Dilimleyici
Zihnim bu aletin nasıl çalıştığını anlamasa da hakkındaki yorumlar oldukça iyi; ananası saniyeler içinde soyuyor, içini çıkartıyor ve dilimliyor!

Silikon Taslar
Bu harika taslardan aldığım için kendimle gurur duyuyorum hatta onlar olmadan ne yaptığımı bilmiyorum. Özellikle muffin ve pankekler için kullanıyorum- tüm malzemeleri tasta karıştırıyorum ve dökmek için hafifçe sıkıyorum. Silikon tastaki göstergeler ayrıca bir ölçüm aleti kullanmanızı gerektirmemekte. Ölçün, karıştırın ve dökün!


Share on Google Plus

About Adsız

Biz, Adana Gündoğdu Koleji dijital gazete ekibiyiz. Tüm soru ve önerilerinizi sayfamızda bulunan İletişim Menü başlığından bize ulaştırabilirsiniz. Dilerseniz, "Email ile abonel olun" bölümü ile haberlerimizi ve bültenlerimizi günlük mail olarak alabilirsiniz.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder