ÜNLÜ GRUPLAR VE OLAYLARI

LİTTLE MİX
Little Mix  eski adıyla Rhythmix, İngiliz 4 kızdan oluşmaktadır. Üyeleri;sırasıyla Jade Thirlwall,Jesy Nelson,Leigh-Anne Pinnock,Perrie Edwards.Grup üyeleri yarışmaya başta solo olarak katılmış fakat  başarı sağlayamamışlardır.Jüri üyelerinden Kelly Rowland, seçmelerde tüm grup üyelerine onları bir kız grubunda görmek istediğini söylemiş ve kızlar solo olarak başarısız olunca yarışmaya grup olarak devam etmelerini önermiştir. Yarışmanın ilk üç haftası Rhytmix adıyla yarışan grup, 4. haftada isimlerini Little Mix olarak değiştirmiştir. Kızlar yarışma esnasında Jessie J'in davetiyle bir konserinde şarkıcıya eşlik etmişler ve çeşitli galalara katılıp performans sergilemişlerdir. Grup XFactor tarihinde 1. olan ilk gruptur. Yarışmadan sonra Cannonball'ı coverlayarak ilk single parçalarını yayınladılar. Grup ilk albümlerini 2012 kasım ayında DNA adı altında yayınladı.
2. albüm olan Salute Kasım 2013'te yayınlandı, Little Mix grubu ayrıca 'Sports Relief' için 'Word Up' şarkısını coverlayarak Liberya için 57 milyon dolar bağışta bulunmuştur. Ayrıca grup üyelerinden biri olan Perrie Adams, Zayn Malik ile 4 yıllık bir ilişki yaşamış ve bunu Zayn'ın bir sms'le noktaladığını iddia etmiştir. Zayn "It's you" adlı şarkısını Perrie'ye adadığı düşünülüyor. Perrie "bu zor durumumda yanımda olan üç dostum var" demiş bu durum için
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
kaynakça;                  
Vikipedia                   
metrosper                   
Share on Google Plus

About Adsız

Biz, Adana Gündoğdu Koleji dijital gazete ekibiyiz. Tüm soru ve önerilerinizi sayfamızda bulunan İletişim Menü başlığından bize ulaştırabilirsiniz. Dilerseniz, "Email ile abonel olun" bölümü ile haberlerimizi ve bültenlerimizi günlük mail olarak alabilirsiniz.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder